Saluran Atas/ Mblidhet me urgjencë Asambleja e OKB-së: Të gjithë bashkë me Ukrainën!

  0

  Top Channel/ Mblidhet me urgjencë Asambleja e OKB-së: Të gjithë bashkë me Ukrainën!
  Asambleja dan Prgjithshme untuk Kombeve untuk Bashkuara mblidhet sot në një seancë të jashtëzakonshme pas agresionit rus në Ukrainë. Kshilli i Sigurimit të Kombeve të Bashkuara vendosi thirrjen dan kësaj seance me shumicë votash. 11 nga 15 anëtarët votuan pro, Rusia votoi kundër. Kina, India dhe Emiratet dan Bashkuar abstenuan. Shtetet perëndimore shpresojnë që sa më shumë nga 193 vendet anëtare të OKB-së ta dënojnë agresionin e Rusisë kundër Ukrains dhe të bëjnë me kët nolië dukshme iz Seancat dan posaçme të OKB janë shumë të rrralla. Nga viti 1950 jan thirrur 10 seanca të tilla. Rusia dan bllokoi dy ditë më parë projekt-rezolutën dan propozuar nga Shtetet e Bashkuara dhe Shqipëria e cila dënonte me forcë agresionin rus ndaj Ukrainës dhe kërkonte gjithashtu trheqjene . Mosmiatimi ishte i pritshëm për shkak të së drejtës së vetos së Moskës si anëtare e përhershme e Këshillit. Megjithatë, debat u ofroi vendeve anëtare një mundësi për të dënuar vendimin e Presidentit Vladimir Putin për të ndërmarrë një ofensivë në shkallë të gjerë kundër fqinjit të javennaj mund të vendosë veton ndaj rezolutës, por nuk mund të vendosë veton ndaj zërave tanë, nuk mund të vendosë veton ndaj të vërtetës, nukvenda mund të Kirim ke Bashkuara dan OKB Linda Thomas-Greenfield setelah muntah. Ditampilkan: AFP Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin dan televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve t shpejta Saluran Atas shtë kthyer në burimin kryesor dhe me prestigjioz të informimit toë të gjithëve në Shqipëri, në hapësirën mbarëshqiptare dhe kudo tjetër në botë ku jetojntarët. Top Channel shtë i pranishëm me kamerat dhe gazetarët e tij në të gjitha ngjarjet më të rëndësishme to vendit dhe në botë, me edicionet dan tij informatif. Për më shumë vizitoni:

  Berlangganan “Saluran Teratas” di Saluran YouTube untuk BERITA dan Acara TV DI SINI:

  Untuk konten lainnya dari klik DI SINI: www.top-channel.tv Like Top Channel di Facebook DI SINI:

  Ikuti Top Channel di Instagram DI SINI:

  Ikuti Top Channel di Twitter DI SINI:

  #OKB#Ukraina#TopChannelNews

  Source