Prjashtimi i Rusisë nga OKB-ja vlerëproses sohet i vështirë

0

Përjashtimi i Rusisë nga OKB-ja vlerësohet proces i vështirë
Prjashtimi i Rusisë nga OKB-ja dhe pranimi i Kosovës në këtë organizatë shtë shqetësimi i fundit që e ka ngritur presidenti i Serbisë, Aleksadar Vuçiq Për më ndiqni na

Instagram

GjirafaVideo

Situs web

© Untuk melihat lebih jauh dan membaca lebih lanjut RTV Dukagjini dan lebih banyak lagi di Onair Media. #RTVDukagjini

Source