OKB ngre alarmin për ndryshimet e klimës në tokë

  0

  OKB ngre alarmin për ndryshimet e klimës në tokë
  Ndiqni faqen ton, zyrtare ke internetit për t’u informuar mbi lajmet kryesore nga vendi, rajoni dhe bota. Abonohuni në kanalin tonë në YouTube:

  Na ndiqni në Instagram: … Facebook:

  Indonesia:

  Source