Drejt – Henze: Rezoluta e OKB-s do të ndikojë në Rusi, Putin do të mbesë vetëm

0

Drejt – Henze: Rezoluta e OKB-së do të ndikojë në Rusi, Putin do të mbesë vetëm
Në Drejt nga Luan Rama në RTV Ora, këshilltari ekonomik i CDU-së Martin Henze u shpreh se Gjermania ka vendosur me qeverinë dhe popullin dan saj të mbështesë demokracinë në Evropë. Ai tha se rezoluta e OKB-së pati vetëm pesë shtete kundër dhe se ky vendim do të ndikojë, e se Rusia do të mbes vetëm. Martin Henze: Gjermania ka vendosur me qeverinë dhe popullin dan saj të mbështesë demokracinë në Evropë bashkë me SHBA. Rezoluta dan OKB pati vetëm pesë shtete kundër. Ky vendim do të ndikojë, Rusia do të mbes vetëm. Ne bëjmë dallimin mes popullit rus dhe lidershipit të tij. Për më shumë lexoni në:

Ikuti RTV Ora Website: www.oranews.tv Youtube

Facebook:

Instagram:

#rtvora#drejt#luanrama#politike #MartinHenze

Source