Berita Teratas-Shqipëria sulmon Rusinë në OKB/Ambasadori mbështet Ukrainën në Këshillin e Sigurimit

0

Top News-Shqipëria sulmon Rusinë në OKB/Ambasadori mbështet Ukrainën në Këshillin e Sigurimit
Ambasadori i Shqipërisë në Organizatn e Kombeve të Bashkuara, Ferit Hoxha konfirmoi mbështetjen e Shqipërisë për integritetin teritorial t Ukraina. Qendrimi i prerë i Rusisë ka ardhur ndërkohë që ambasadori ka folur përballë ambasadorit rus në Këshillin e Sigurimi, ku SHBA dhe Moska u përplasën më ashpër se kurrë. Në fjalën e mbajtur në Këshillin e Sigurisë SE OKB lidhur saya tensionet mes Rusisë dhe Ukraines, Hoxha tha se një Sulm ushtarak saya Rusisë Kunder Ukraines nuk është një Kříže mes Rusisë dhe Perëndimit, por një sfidë për sigurinë europiane dhe makan ndërkombëtare “Zhvillimet në kUfirin midis Rusisë dhe Ukrains janë taktika të mirënjohura. I kemi parë në Gjeorgji në vitin 2008 dhe në Ukrainë që prej 2014 në kurriz të mijëra jetëve njerëzore – civile dhe ushtarake. Rusia ka përdorur dhunën ushtarake si një mjet për të arritur qëllimet e saj politike dhe gjeopolitike. Narasi dan sferave untuk mempengaruhi Eropa, diktimet kërcënuese të orientimeve gjeostrategjike t vendeve to tjera janë vegla to një tjetër shekulli, të nj tjet Shtetet sovrane marrin vendime me vullnet të lirë, jo nën kërcënimin e armës” Shqipëria do të jetë anëtarë e përkohshme e Këshillit të Sigurimit në Organizatn e Kombeve t Bashkuara t Bashkuara. Pamje:AFP Berita Teratas shtë informativ televisi, i hapur në shkurt të vitit 2007. Saya konsepsi format berita, prioritas saya saj shtë informimi i publikut prmes lajmit t fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “Informohu i pari”, slogani për 24 orë lajme. Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe t thelluar. Për më shumë vizitoni:

Berlangganan “Saluran Teratas” di Saluran YouTube untuk BERITA dan Acara TV DI SINI:

Untuk konten lainnya dari klik DI SINI: www.top-channel.tv Like Top Channel di Facebook DI SINI:

Ikuti Top Channel di Instagram DI SINI:

Ikuti Top Channel di Twitter DI SINI:

#Rusi#OKB#TopChannel

Source