Asambleja e Prgjithshme dan OKB miraton rezolutën për të dënuar Rusinë -Skapi | Berita Teratas Zona Zero

0

Asambleja e Përgjithshme e OKB miraton rezolutën për të dënuar Rusinë -Skapi | Zona Zero Top News
“Zona Zero” shtë emisioni më i ri informativ i Top News. Eshtë Zona e pyetjeve, Zona ku merren përgjigjet dhe Zona ku zhvillohen debat. Eshtë Zona saya Nol kompromi, Nol embargo dhe Nol rahasia. Lakukan dit nga ora 16:00-20:00 “Zona Zero” dan drejtimin e gazetarit Thimi Samarxhiu lakukan untuk sjell tek publiku informasi untuk mendanai dan menganalisis më të detajuara të ngjarjeve kryesore. Jangan lupa beri tahu saya korrekt, jangan ragu untuk berkompromi dengan saya. Për më shumë vizitoni:

Berlangganan “Saluran Teratas” di Saluran YouTube untuk BERITA dan Acara TV DI SINI:

Untuk konten lainnya dari klik DI SINI: www.top-channel.tv Like Top Channel di Facebook DI SINI:

Ikuti Top Channel di Instagram DI SINI:

Ikuti Top Channel di Twitter DI SINI:

#ZonaZero#Saluran Teratas#Berita Teratas

Source