Ambasadori shqiptar në OKB: Si i kam marrëdhëniet me ambasadorin e Rusisë

0

Ambasadori shqiptar në OKB: Si i kam marrëdhëniet me ambasadorin e Rusisë
Ambasadori i Shqipërisë në OKB, Ferit Hoxha, shtë shprehur se sa i përket viktimave civile në Bucha të Ukrainës do të ngrihet një komisioni i posaçëm për të përcaktuar krim Por si i ka ai marrëdhëniet me ambasadorin e Rusisë në OKB? N një lidhje direkte për emisionin Opini në Tv Klan, Ferit Hoxha tha se në sallën e OKB-së raportet jan normale, por situata më e vështirë shtë jashtë. Megjithatë theksoi se nuk bëhet fjalë për raporte personale, por qëndrime ndërmjet shteteve që sesili prej ban perfaqëson. Blendi Fevziu: Saya ambasadorin rus si i ke marrëdhëniet? Ambasadori Ferit Hoxha: Me Ambasadorin Rus Marrëdhëniet i Kam Normale Në Sallë, Tështira Jashhtë Sall ë Këshillit t marrim, por erse ë nuket ta -ta ers ta ë nuku ta nath ers, pesan kolegve lakukan mund të vazhdojnë edhe pse nuk janë të lehta sot. #Opini | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare. “Pendapat” vjen në katër takime do javë – e hënë, e martë, e mërkurë dhe takimi tradicional i të enjtes mbrëma. BERLANGGANAN “RTV KLAN” di YouTube untuk lebih banyak video! Informasi lebih lanjut tentang melihat faqen ton web

Videot dan fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen

Ikuti TVklan di Facebook:

Ikuti TVklan di Instagram:

Program dan TV Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen

Source